q Reserveren bij Sijgje Leiden? Reserveer jouw tafeltje hier online!

Reserveren

Reserveren kan hier online en wij heten u van harte welkom in ons restaurant!

Sijgje Leiden

Ons restaurant ligt aan de Morsstraat 6-8 vlak bij het bruisende hart van Leiden, de Beestenmarkt. Bij Sijgje Leiden kunt u heerlijk genieten van een driegangenmenu voor een vaste prijs van €24,95 of À La Carte.

De keuken is geopend dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 21:00 uur en het restaurant tot 23:00 uur.

Reserveren bij Sijgje Leiden

Tot 8 personen kan je makkelijk online een tafeltje reserveren kom je met meer of is je gewenste tijd niet meer beschikbaar? Bel ons op 071 362 8437 of stuur even een mailtje naar info@sijgjeleiden.nl dan kijken wij met je mee.

Vanaf 15 personen hanteren wij een groepsarrangement. Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Heb je wel een ontvangstbevestiging ontvangen, maar nog geen bevestiging van de reservering, dan kan het kan zijn dat wij nog gesloten zijn of nog niet in de gelegenheid zijn geweest om je reservering te bevestigen. Heb je geen ontvangstbevestiging ontvangen, controleer dan of het juiste e-mailadres is ingevoerd en kijk bij je ongewenste berichten.

Let op! De aanvraag is pas definitief nadat deze door Sijgje Leiden is bevestigd.

Reserveren

Reizen naar restaurant Sijgje Leiden

Parkeergelegenheid in Leiden

De auto kan op loopafstand geparkeerd worden in de Morspoort parkeergarage aan de Morsweg, vanaf deze parkeergarage is het even over de Morsbrug en onder de Morspoort door lopen en na 300 meter zie je Sijgje Leiden aan je rechterhand.

Met de trein

Vanaf Leiden Centraal is het ongeveer 500 meter lopen, je loop via het stationsplein rechtdoor de Steenstraat in, voorbij de Beestenmarkt eerste straat rechts vind je ons aan de linker kant op Morsstraat 6-8.

Met de bus

Op de steenworp afstand vind je ons op de Steenstraat ter hoogte van de Bushalte Nieuwe Beestenmarkt.