Groepen

Wilt u graag met een grote groep uiteten? Dat kan bij Sijgje Leiden!

Wilt u graag ons restaurant bezoeken met een groep van 15 - 72 personen?

Of het nu gaat om een vrijdag middag borrel, een vrijgezellenfeest, studenten groepen, date diners een jubileum of een trouwerij, bij Sijgje Leiden bent u aan het juiste adres!

Omdat wij kleinschalig zijn voelt het al snel knus en gezellig, dit merkt u direct zodra u met uw groep bij ons binnenkomt. Groepsarrangementen zijn al vanaf 15 personen te reserveren, vanaf 26 personen heeft u de gelegenheid om exclusief gebruik te maken van een gedeelte van ons restaurant zonder dat daar andere gasten bij zitten en vanaf 50 personen is het gehele restaurant voor u en uw gezelschap.

Salade

Groepsmenu aanvragen

Meer informatie?

Groepsmenu

Wij hebben speciaal voor grote groepen een samengesteld menu. Dit menu bestaat uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Hierbij houden wij natuurlijk ook rekening met allergieën of speciale dieetwensen. Wilt u het groepsmenu van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij sturen hem graag naar u op.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie van ons ontvangen over het bezoek aan ons restaurant met een groot gezelschap? Of wilt u graag ons volledige restaurant afhuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u graag verder.

U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.